Dizalica topline – BOSCH Compress 3000 6 kW

SKU: ODU6AWES

BOSCH Paket dizalica Compress 3000 ODU 6/AWMS unutarnja jedinica s ugrađenim spremnikom 190 lit (split izvedba)

Robne marke: Bosch – Serija: Bosch paket dizalica Compress 3000 – Tip: Dizalica topline
Snaga (W): 6 kW
Namjena: Grijanje i hlađenje, Za sanitarnu vodu
Zapremnina: 190 l

PAKET UKLJUČUJE
8738206020 ODU Split 6 vanjska jedinica
8738207433 AWMS 2-6 unutarnja jedinica

Jedna dizalica topline za tri namjene: novi Compress 3000 nudi Vam maksimalnu udobnost i jamči grijanje, hlađenje i pripremu tople vode u Vašem domu u svakom trenutku. S našom inteligentnom dizalicom topline investirate u tehnologiju budućnosti i pouzdanu opskrbu energijom.

Opis

 • pristupačno rješenje dizalice topline za grijanje i hlađenje, te opcionalno i za zagrijavanje potrošne vode
 • jednostavna instalacija
 • optimizirana prilagodba kapaciteta i visoka učinkovitost dizalice topline
 • zahvaljujući pouzdanoj inverterskoj tehnologiji raznolike mogućnosti primjene i niski troškovi instaliranja
 • inteligentna upravljačka jedinica HPC 400 standardno integrirana u unutarnju jedinicu dizalice topline
 • HPC400 integrirana Bosch regulacija s mogučnošću priključka na internet preko pametnog telefona ili tableta s aplikacijom Bosch EasyRemote

 

Jedan sustav za sve primjene

Bez obzira planirate li graditi novi ili modernizirati postojeći sustav grijanja, i želite uz svoj konvencionalni uređaj za grijanje dodati dizalicu topline, naša je nova Compress 3000 AWS odgovarajuća za kuće i za manje stambene zgrade.

 

Jednostavna za korištenje

S jasnim zaslonom i upravljanjem pomoću jednog gumba na sučelju Bosch HPC400, Compress 3000 AWS se može podesiti savršeno u skladu s vašim osobnim zahtjevima za grijanjem. Upravljačka jedinica sa stručnom pažnjom uklapa napredne, održive proizvođače topline u vaš sustav. Kada je opremljena opcionalnim IP-modulom, čak je i poveziva s internetom.

 

Prednost sustava

Kada je to potrebno, Compress 3000 AWS može se kombinirati s plinskim ili uljnim uređajem za grijanje, kao i s drugim izvorima obnovljive energije (fotonapon ili biomasa). Stoga, nije važno želite li da vaš sustav koristi sunčevu energiju, ili se radije odlučujete za korištenje drva, zraka, vode ili zemlje kao izvora energije – Bosch ima sve što vam je potrebno za prikladno grijanje na osnovi obnovljive energije.

 

Grijanje i hlađenje – nema problema

Bosch Compress 3000 AWS je standardno na raspolaganju za grijanje i aktivno hlađenje. Zahvaljujući internoj pumpi, nema problema sa spajanjem kruga grijanja direktno niz tok. Integrirana visokoučinkovita pumpa, integrirani sigurnosni ventil, manometar i odzračnik na raspolaganju su za krug grijanja.

 

Unutra i vani

Compress 3000 AWS sadrži vanjsku i unutarnju jedinicu. Te su dvije jedinice povezane pomoću voda rashladnog sredstva. Novi sustav dizalice topline ima modulirajuću vanjsku jedinicu, tako da se učinak uvijek prilagođava potražnji sustava grijanja, a grijanje i topla voda uvijek su osigurani.
Na raspolaganju su tri izvedbe unutarnje jedinice, monoenergetska i bivalentna, kao zidne jedinice ili samostojeći modul s integriranim spremnikom od 190 litara.

 

Prednosti ukratko

 • pristupačno rješenje dizalice topline za grijanje i hlađenje, te opcionalno i za zagrijavanje potrošne vode, jednostavne instalacije
 • optimizirana prilagodba kapaciteta i visoka učinkovitost dizalice topline zahvaljujući pouzdanoj inverterskoj tehnologiji
 • raznolike mogućnosti primjene i niski troškovi instaliranja

 

Inteligentna upravljačka jedinica HPC 400 standardno integrirana u unutarnju jedinicu dizalice topline

HPC 400: integrirani regulator dizalice topline za i Compress 3000 AWS
S novim, integriranim regulatorom dizalice topline HPC 400, zajamčeno je vrlo jednostavno korištenje. Zajedno s modulirajućim grijačem i integriranim IP sučeljem (opcionalno za 3000 AWS) u kompaktnoj jedinici, pruža povećanu prilagodljivost i pomaže vam ostvariti osobne želje.

 

Jednostavno izvrsno posluženo

Rukovanje vašom novom dizalicom topline bit će jednostavno, posebice zahvaljujući integriranom regulatoru. Podešavanje pomoću okretno-pritisnog gumba samo se po sebi otkriva, a LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem vodit će vas jasnim tekstom kroz logički strukturiran izbornik. Do traženih parametara doći ćete brzo i jednostavno, bez dugotrajnog proučavanja uputa za rukovanje.

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

  ŠKALAC-INSTALACIJE D.O.O. - 2022 © Sva prava pridržana