Daikin Emura, klima uređaj 4,2 kW u boji

SKU: FTXJ42A + RXJ42A

3.201,94  (24.125,02 kn) 3.309,84  (24.937,99 kn)

Daikin Emura uključuje zidnu unutarnju jedinicu, usklađeni daljinski upravljač i redizajniranu vanjsku jedinicu. Svaki dio uređaja slijedi Daikin filozofiju dizajna. 3. generacija modela Daikin Emura dizajnom se ističe u svakom interijeru. Sa svojom siluetom i mekim linijama, dodatnim pametnim funkcijama i poboljšanim korisničkim iskustvom, Daikin Emura još jednom postavlja standarde u klimatizaciji za stambenu primjenu.

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Jedinstven dizajn – Nagrađivani dizajn koji se uklapa u svaki interijer

Maksimalna udobnost – Klima koja se prilagođava vašem životnom stilu

Pametno upravljanje – Upravljanje uređajem s bilo kojeg mjesta, u svakom trenutku

Energetska učinkovitost – Nizak utjecaj na okoliš i ušteda električne energije

 

DIZAJNIRANA DA UGODI OKU

Tražite klimu koja spaja najbolje performanse i jedinstveni dizajn? Daikin Emura stvorena je za vrhunski komfor. Posebna, ali ipak diskretna. Tiha poput šapta. Savršen dodatak svakom domu!

U cijelosti dizajnirana i projektirana u Daikinu, dobitnica dvije nagrade za dizajn – iF DESIGN AWARD i Red Dot Product Design Award 2022, Daikin Emura će i vaše zidove će učiniti ponosnima!

 

STVORENA ZA SVA GODIŠNJА DOBA

Ovdje sam da unaprijedim vaš život, stvorim ugodu i poboljšam klimu u prostoru. Da vas rashladim ljeti i ugrijem zimi. Stvorena sam za svagodišnja doba. Dizajnom se ističem u svakom interijeru. Posebna sam, ali ipak diskretna. Tiha poput šapta. Ipak, osjetit ćete moju prisutnost, uz komfor koji stvaram i čist zrak koji vam pružam.

 

UPRAVLJAM SAMA, OSIM AKO VI NE PREUZMETE KONTROLU

Daikin Emura stvorena je pružiti optimalan komfor. Njome možete upravljati s lakoćom: na daljinskom upravljaču istaknute su najvažnije funkcije poput temperature, ventilatora, power mode-a ili tihog načina rada. Svim ostalim funkcijama može se lako pristupiti u jednostavnom izborniku ili pomoću intuitivne aplikacije Onecta.

 

UČINKOVITO KORISTI ENERGIJU

Bilo da je vani ekstremno vruće ili hladno, očekujete da će vaš klima uređaj raditi cijelu godinu na isti, stabilan način. Daikin Emura je stvorena za sva godišnja doba i pruža potpuni komfor na energetski najučinkovitiji način: Bluevolution tehnologija osigurala je najbolje performanse na tržištu s niskim utjecajem na okoliš i nižim računima za energiju.

 

 

Dodatne informacije

Jačina

3,5 – 5 kW

Veličina prostora

45 – 60 m2

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

    ŠKALAC-INSTALACIJE D.O.O. - 2022 © Sva prava pridržana